Ga naar de inhoud

Detacheren / Uitzenden

Detacheren/Uitzenden zorgt ervoor dat u als werkgever geen juridisch werkgever meer bent. Navique neemt namelijk het juridische werkgeverschap van u over. Uw medewerkers komen bij ons op de loonlijst te staan. Dit betekent dat wij de uitbetalingen, pensioenpremies en de sociale lasten regelen.

U loopt als werkgever dus geen risico meer in geval van ziekte of ontslag. U houdt gewoon contact met uw medewerkers op de werkvloer, u bepaalt de arbeidsvoorwaarden en u organiseert de planning van uw medewerkers.

Voordelen Detacheren/Uitzenden

Navique houdt van transparant werken. Werken wij met u samen? Dan willen we ons laten zien in uw bedrijf. Iedereen mag weten dat wij er zijn en welke werkzaamheden wij doen. Als het om detacheren/uitzenden gaat betekent dit natuurlijk dat uw medewerkers ons kennen, aangezien ze bij ons op de loonlijst komen te staan.

Voor u als werkgever is het grootste voordeel dat u niet langer risico loopt als werkgever. Alle risico’s zijn voor Navique. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar de administratie. Wij nemen de nettoloonbetalingen, pensioenpremies, sociale lasten en de loonbelastingen voor onze rekening. U kunt zich volledig concentreren op uw bedrijf, wij doen de rest. Dit bespaart u een hoop tijd. De voordelen zijn dus groot.

Meer weten?